Buna ziua,
Va multumesc pentru increderea acordata !
Va trimit o scurta descriere a ceea ce va ofer sa faceti. Cititi cu atentie informatiile date. Este foarte important! Toate instructiunile vor trebui indeplinite cu o maxima PRECIZIE, cum vor fi descrise mai departe.
Pasul 1
Pentru inceput, copiati si salvati aceasta scrisoare, pe care acum o cititi, in computerul dumneavoastra intr-un file aparte. Titlul file-ului salvat trebuie sa fie LUCRU, pentru o utilizare mai usoara in viitor. In procesul cooperarii noastre va voi explica de ce aveti nevoie de acest file. L-ati salvat? Atunci cititi mai departe.
Iata, o scurta descriere a ceea ce eu va propun. Lucrati 3-4 ore pe zi la calculatorul de acasa, conectat la internet, cand vreti sau cand va este comod si castigati 75-100$ intr-o saptamana. Daca veti lucra mai mult de 3-4 ore, veti castiga 100-250$ si mai mult. Totul depinde de dumneavoastra si staruinta pe care o oferiti acestei activitati.
In obligatiile dumneavoastra intra sa dati anunturi si sa lucrati cu e-mailul. Tot ce va trebui sa faceti este:
1.Sa puneti anunturi pe internet
2.Sa controlati de 2-3 ori pe zi adresa de e-mail si sa trimiteti la toti mesaje.
3.Sa tineti o mica baza de date pentru dumneavoastra cu cei cu care conlucrati ca sa nu va incurcati in contacte.
4. De cateva ori pe luna sa primiti in "portofelul" dumneavoastra din Internet banii, pe care ii veti castiga, proces care va incepe inca din prima zi de lucru.
Puteti sa renuntati oricand doriti.
Astfel, toata munca se va limita la apasarea tastelor de la calculator: Posta, Copy, Paste, Raspuns, Trimitere.
Nici un fel de sponsorizari de inceput!!!
Nici un fel de cerinte pentru cunoasterea calculatorului sau a altor limbi. Dupa ce veti vedea primele rezultate, si asta se va intampla inca din momentul in care vor fi postate anunturile pe internet, procesul va v-a oferi o placere anume in ceea ce faceti.
Nici un fel de interviuri de afaceri pentru vindere, nu trebuie sa cumparati nici un fel de produs sau sa ajungeti la nici un fel de nivel, nici un fel de intalniri sau vinderea unor produse cunostintelor sau prietenilor, nici un fel de rating.
LUCRATI DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA, de aceea tot profitul va fi al dumneavoastra. Nu trebuie sa iesiti din casa, veti primi sume considerabile si placerea de a lucra, cheltuind din timpul dumneavoastra doar 3-4 ore in zi, doar lucrand la calculator. Voi adauga si faptul ca acum in reteaua de internet exista multi escroci, de aceea accentuez ca aceasta afacere e total legala, fara inselatorii, fara legi incalcate conform constitutiei Romaniei si a Moldovei. Niciun "dar trebuie" nu vor aparea. Va garantez ca va voi arata pas cu pas cum lucreaza aceasta afacere. Toate instructiile urmatoare eu le voi trimite mai apoi absolut gratis, fara nici un fel de sponsorizari din partea dumneavoastra sau taxare. Tine-ti minte! Daca angajatorul va cere sa transferati asa numita "taxa de inscriere sau de inceput", atunci acesta este un IMPOSTOR!
Incetati orice schimb de scrisori cu un astfel de "angajator"! Acest lucru a fost incercat pe propria piele, din propria experienta.
P.S 1: Acest proiect lucreaza cu adevarat! Din ziua urmatoare veti incepe sa primiti e-mail-uri din partea persoanelor interesate de acest proiect. ACESTA E UN PROIECT FOARTE REUSIT PE INTERNET, IN CARE LUCREAZA DEJA MII DE OAMENI SI FIECARE CASTIGA ATAT CAT VREA ( in dependenta de cat timp ofera acestui proiect). In aceasta afacere, inclusiv eu, lucreaza deja 7000 de oameni! SI CEL MAI IMPORTANT, DACA NU VA PLACE SAU DIN CAUZA ANUMITOR CIRCUMSTANTE NU PUTETI CONTINUA, PUTETI IESI DIN PROIECT IN ORICE MOMENT, FARA SA PIERDETI BANI, DOAR PROFITUL PE CARE PUTETI SA-L CASTIGATI. Dupa ce am luat decizia ca particip la acest proiect, atitudinea mea fata de afacerile pe Internet s-au schimbat radical, mi-a fost clar ca nu e nimic complicat aici. Dupa intrarea in acest proiect veti fi de acord cu mine. Intrarea in acest proiect este gratuita. Cateva anunturi pe site-uri cu locuri de munca si chiar din ziua urmatoare, veti avea zeci de persoane care va vor raspunde si vor fi potentiali clienti, care vor dori sa lucreze prin internet, pentru ca sunt foarte multi. De aceea nu pierdeti timpul degeaba, fiecare zi pieduta e o ocazie pierduta.
La revedere!
P.S 2: Nu uitati sa copiati si sa salvati scrisoarea aceasta ca file in computerul dumneavoastra, sub denumirea de "LUCRU" intr-o mapa separata, cum am mai scris mai sus.
Pasul 2
Mai jos, detaliat, voi descrie toate instructiunile pe care le veti indeplini (va recomand mai intai sa cititi totul si dupa aceea sa incepeti participarea). Mai recomand ca atunci cand indepliniti instructiunile sa tineti aceasta pagina deschisa pentru ca procesul sa fie mai usor de indeplinit. Citind ceea ce scrie mai jos, veti intelege si veti putea incepe sa castigati bani.
Pentru inceput trebuie sa va inregistrati pe site-ul de mai jos:

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=catalyn_27

Atentie! Inregistrarea dumneavoastra va fi infaptuita doar o singura data! Este obligatoriu pentru continuarea participarii la proiect. Deci, sa incepem.
1. Dati click pe site, (copy la site-ul pe care l-am scris si paste in casuta pentru site-uri de pe pagina de pe internet), deschidem pagina site-ului.
2. Apasati pe "Create A Free Acount" :
Trecem in pagina accesata. Toate datele se scriu cu grafie latina, in romana.
User Name - ID-ul care va fi inregistrat (poate fi nume, sau nick name), pe care il memorati pentru ca numai cu el veti putea intra pe site, acest id va fi de folos pentru primirea urmatoare a banilor. ID-ul (login) trebuie sa fie unic pentru ca daca nu, va aparea mesaj ca id-ul este ocupat deja de alta persoana. Daca asa s-a intamplat, atunci apasati pe acea pagina pe Here, care inseamna ca veti nimeri pe pagina anterioara si va trebui sa indepliniti iarasi pagina de inregistrare.
Password - parola (trebuie sa aiba intre 7-15 semne, si trebuie memorizata sau salvata imediat pentru a nu fi uitata)
First Name - Prenumele
Last Name - Numele de familie
Gender - genul, sexul...female-feminin, male-masculin
Age - varsta
Email Address - adresa de e-mail (care la fel va trebui memorizata)
Apoi, introduceti cu mare atentie cifrele sau literele pe care le veti vedea in gemuletul de siguranta.
V-ati inregistrat!
3. Apoi pe pagina care ne apare, dam cu mouse-ul in jos pana gasim tabelul de culoare verde, care arata cam asa:
The Following Surveys are Available:
Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A September* Bonus Website Evaluation is Available.
Observatie:
September este luna in care ne aflam. Iar cand se va schimba luna, se schimba si denumirea lunii.
4. Dam click pe primul rand (Welcome Survey -- A $6.00
Website Evaluation is Available.), nimerim pe pagina urmatoare si (aici scrie ca veti fi platit cu 6$ daca veti continua) da-m click pe Start Surveys Now.
5. Mai departe veti vedea 2 campuri libere pe care va trebui sa le indepliniti in limba engleza cu aprecieri despre site-uri. Pentru a va usura munca, va ofer doua raspunsuri pe care puteti sa le introduceti.
a. It is an excellent site!
b. I shall advise it to all!
Aceste raspunsuri se pot copia si introduce in campurile libere.
Dupa care apasati pe Click Here for Website 1 si inchideti.
Apoi apasati Click Here for Website 2 si la fel il inchideti.
Toate site-urile sunt vizualizate si campurile indeplinite...Apasati atunci Click Here to Submit BOTH Reviews.
Ati nimerit pe pagina in care veti fi anuntat ca ati primit 6$. Da-ti click pe Click Herre to go Home and see your New Balance.
7. Ati intrat din nou pe aceeasi pagina cu tabelul verde. Apasati urmatorul rand din tabel--A
$4.00 Website Evaluation is Available si faceti la fel. Aceleasi accesari: Start Survey Now, accesati cele doua site-uri si scrieti aceleasi aprecieri in campurile libere.
8. Dupa ce ati indeplinit si ati apasat pe Click Here to go Home and to see your New Balance, veti reveni la acelasi tabel verde si veti repeta procesul pentru toate celelalte optiuni scrise.
Pentru toate vizualizarile veti primi 26$.
Observatie :
Tineti minte sau memorati intr-un loc sigur login-ul si parola, pe care le-ati scris pentru inregistrare! Ele vor fi necesare la primirea banilor!
9. Pentru primirea banilor in contul dumneavoastra trebuie sa fie minimum 75$. Astea sunt cerintele site-ului.
Cum sa castigati restul banilor si cum sa ii primiti?
Apasati pe butonul Refer Friends, sus, pe pagina site-ului, in casuta a patra. Mai jos veti vedea o casuta deasupra careia va fi scris Your Direct Referring Link is below Refer Friends.
Sub, veti gasi o adresa a inscrierii dumneavoastra pe site, pe care va trebui sa o copiati si sa mi-o trimiteti mie prin e-mail. Asta imi este necesar pentru ca eu sa va trimit instructiunile urmatoare. Si neaparat salvati-o si dumneavoastra ca si login-ul si parola, pentru a nu fi uitata adresa si sa nu mai puteti intra pe pagina de pe site.
Apoi, pentru a iesi, apasati Home in primul chenar de sus pe pagina, unde veti vedea butonul Logout care este intr-un chenar galben cu litere albastre, care se poate gasi si in partea dreapta sus, pe pagina site-ului.
Dupa ce ati terminat, salvati adresa dumneavoastra de pe site, trimiteti-mi-o mie si eu va voi trimite informatiile urmatoare.
Neaparat scrieti in casuta subiectului "INSTRUCTIUNI 2", si nu uitati sa copiati in scrisoare adresa pe care ati salvat-o, de care am scris mai sus. Este important sa stiu ca tu te-ai inregistrat, pentru a primi instructiunile urmatoare.
La revedere. Succes!


http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=catalyn_27
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one